За нас

Казвам се Теодора Чакърова. Родена съм в един от най-живописните и красиви райони на България – Родопите. Корените са ми от селата Стойките и Солища. Там прекарах детството си сред дъхавите билкови поляни, където чудесата на природата са в изобилие. Интересът ми към лечебните свойства на растенията започна от рано -по традиция всяка година събирахме лековити билки и постепенно се научих да ги разпознавам. Използвайки всичките си познания и любовта си към природата, се породи идеята да създам натурална естествена линия от продукти за грижа за кожата на растителна основа – козметика, която да съчетава терапевтичните и ароматни сили на етеричните масла, органични масла от семена и ядки, лековити билкови извлеци, плодови екстракти и натурални восъци.

Името на марката „Kanina Cosmetics” избрах заради любимата си билка – шипката (Rosa canina). Не случайно древните гърци свързват дивата роза с богинята на красотата и любовта Афродита.

Комбинацията от съставки в цялата линия е предназначена естествено да подхрани кожата, да насърчи красотата и здравето и.

Естествената красота е моята природа. Това е философията на Kanina Cosmetics!

За запитвания или поръчки, моля пишете на teodora2r@abv.bg, или използвайте контактната форма.